1221 – Herskabslejlighed på Østerbro

Ring for pris
Udlejet

10444

Ejendom ID

Beskrivelse

Smuk herskabslejlighed i det attraktive ambassade kvarter 

I denne skønne lejlighed træder man ind i en indbydende fordelingsentré, med masser af plads til sko og overtøj. Herfra er der adgang til lejlighedens første soveværelse og et mindre gæstetoilet. Går man videre ind er der en lang gang, der giver adgang til samtlige af lejlighedens rum. På venstre side ligger der tre store, smukke stuer en suite, der fortsætter i to gode soveværelser.

På højre side af gangen finder man det nyere, rummelige køkken med god opbevaringsplads og alle hvidevarer.

Videre gennem lejligheden er der et bryggers med vaskesøjle. Dernæst er lejlighedens store, nyere badeværelse med udgang til en skøn altan og til sidst ligger der et soveværelse mere.

Fantastisk lejlighed med højt til loftet og smuk stuk i alle rum, indbegrebet af en herskabslejlighed, på en af de mest attraktive adresser i København.

Indeholder i alt tre smukke stuer og fire gode soveværelser.

Hvidevarer

Vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køle-fryseskab, ovn, komfur og emhætte.

Området

Kastelsvej er beliggende i det dejlige ambassade kvarter på Østerbro. Lejligheden ligger et stenkast fra populære Classensgade og Østerbrogade, hvor man finder et hav af caféer, restauranter og gode butikker. Der er kort afstand til grønne områder ved Østre Anlæg, Kastellet og Langelinje, samt mulighed for badebro og strand ved Nordhavn og Svanemøllen.

Der er offentllig transport 5 minutter væk ved Østerport Station, samt busser fra Østerbrogade.

Adresse

  • By København
  • Område Østerbro

Compare