Om Q Living Copenhagen

Hos Q Living Copenhagen er vi specialiserede i at udleje din bolig til gode stabile lejere, uanset om boligen skal udlejes fordi du skal udstationeres, ud på en længerevarende rejse eller har to boliger i en periode.

Vi stræber efter at kombinere personlig betjening og integritet med erfaring og ekspertise. Vores mål er at tilbyde vores lejere og udlejere den bedst mulige service til den billigste pris. Det mener vi, gøres ved at sikre at lejeprocessen er tryg, sikker og lige til, for både lejer og udlejer. 

Vi ser frem til at give det samme niveau af service og sikkerhed til dig, både som udlejer og lejer!

 

 

Q Living Copenhagen er et helejet datterselskab af Q Apartments, som blev grundlagt i 1996. Med hovedkontor i København, er Q Apartments i dag den største leverandør af møblerede og servicerede udlejningsboliger i Skandinavien, samt en del af Q Apartments Group. Q Apartments Group består af flere end 85 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Danmark, Storbritannien og Brasilien. Vi administrerer flere end 2000 boliger, hvoraf over 700 er ejet af Q Apartments Group.

 

Q Apartments har en målrettet strategi, der går efter flere globale placeringer, udvalgt i tæt samarbejde med vores kunder og som tager udgangspunkt i deres ønsker. En solid strategi, der af branchen anses for konservativ, men som har skabt stærke finansielle resultater gennem årene. Som helejet datterselskab drager Q Living Copenhagen fordel af at have støtte fra Q Apartments. Dette er i form af ekspertise fra salgsteamet samt vores forretningsteam, der har mange års erfaring med at drive en god forretning. Gennem vores netværk tilbyder vi en bred vifte af ydelser, blandt andet udlejning af lejligheder, ejendomme, administration samt rådgivning på tværs af boligsektoren – til fordel for både lejere og boligudlejere.

 

Q Apartments er meget stolte af de gode kundeforhold, som er blevet opbygget over de sidste 20 år. Det er kundeforhold, som er baseret på vores kerneværdier: kundeservice af høj kvalitet, fokus på detaljerne, samt et tæt samarbejde med alle vores kunder.

 

Compare