Om Q Living Cph

Living your dream

Q Living Copenhagen er specialiseret i at udleje din bolig til gode stabile lejere, uanset om boligen skal udlejes fordi du skal udstationeres, ud på en længerevarende rejse eller har to boliger i en periode.

Vi har et dybdegående lokalt kendskab og viden om, hvordan man markedsfører boliger i København. Både nationalt og internationalt. Vi er et specialiseret team med en bred vifte af kompetencer der aldrig går på kompromis med kvaliteten.

  • Tæt og personlig kundekontakt, så du føler dig tryg hele vejen igennem.
  • Gennemprøvet og effektiv markedsføring, der præsenterer din bolig på bedste vis.
  • Stort netværk af relocatere og internationale virksomheder.
  • Over 25 års erfaring med udlejning og administration af boliger i København

Q Living Copenhagen er en del af Q Apartments Copenhagen, markedsledende virksomhed i København med fokus på udlejning af møblerede lejligheder og administration af ejendomme.

Med over 1000 boliger under administration bringes der erfaring og et højt ambitionsniveau til branchen. Vi ser frem til at give det samme niveau af service og sikkerhed til alle Q Living Copenhagens lejere og udlejere.

Q Living Copenhagen en del af Q Apartments Copenhagen. Q Apartments blev grundlagt for mere end 25 år siden. Gennem årene har vi hjulpet titusindvis af tilfredse tilflyttere til København og samtidigt opbygget stærke samarbejder med både relocaters og internationale virksomheder.

Vi er selv vilde med København og gør os derfor stor umage med at give expats den allerbedste begyndelse på deres nye liv i hovedstaden. Det er ingen tilfældighed, at København gang på gang bliver hyldet som ét af verdens bedste steder at leve og arbejde. Foruden et uovertruffent udvalg af boliger nyder vores kunder godt af et stærkt personligt engagement og top professionel service i hver eneste sag. Læs mere København er for alle men alt efter livsstil, afstand til arbejde, budget og personlige præferencer, er visse steder bare mere fordelagtige end andre. Derfor søger vi bredt af nye udlejere med forskellige lokationer i byen, så vi sørger vi for, at boligkabalen går op.

Compare