Service

Living your dream

I Q Living Copenhagen ønsker vi at give dig som udlejer den bedste oplevelse fra indflytning til udflytning.

For at gøre processen omkring din udlejning så let som mulig tilbyder vi en hel række services, du selv kan vælge til. Eksempelvis ind- og udflytningsrapporter, maling, gulvslibning, rengøring og professionel fotograf. Din udlejning klarer vi naturligvis til et konkurrencedygtigt salær.

Komplet serviceordning

Lad vores serviceafdeling være din kontaktperson igennem hele lejeperioden. Det giver tryghed i tilfælde af diverse udfordringer i boligen undervejs.

Hvad indeholder denne service

Hvis der opstår et problem med din bolig, kontakter lejeren os i stedet for dig. Vi vurderer problemets omfang og tager kun fat i dig, såfremt dette er nødvendigt. Vi aftaler på forhånd alle forhold ifm. denne procedure.

I tilfælde af skader vores serviceafdeling ikke kan udbedre, så sørger vi for at kontakte professionelle autoriserede håndværkere.

Ønsker du ikke at benytte dig af et månedlig abonnent på ovenstående service, tilbyder vi også en tilkaldeordning, der afregnes pr påbegyndt time.

For at kunne vise din bolig på den bedst mulige måde er det et krav, at der tages professionelle billeder, når boligen skal udlejes. Det sikrer at boligen tager sig så godt ud som muligt og derved kan tiltrække endnu flere potentielle lejere.

Compare