Udlej din bolig
og udlev dine drømme

Living your dream

Book et gratis vurderingsmøde

Fornavn(Required)
Efternavn(Required)
GDPR(Required)

Hvordan foregår en udlejning?

1. Kontakt

Den første kontakt sker via telefon eller mail med en af vores medarbejdere. Her kan du få svar på dine spørgsmål og klargjort det kommende forløb.

2. Vurdering af boligen

Book en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig. Her har vi en dialog omkring fastsættelsen af den ønskede leje.

3. Kommissionsaftale

Når du vælger Q Living Copenhagen til at udleje din bolig, underskriver vi en kommissionsaftale, med den aftalte leje og overtagelsesdato.

4. Annoncering

Herefter lægger vi boligen på vores hjemmeside, sociale medier og deler den i vores netværk af internationale virksomheder og relocatere.

5. Fremvisninger

Når der kommer relevante henvendelser, inviterer vi kunderne ud til en fremvisning af boligen. Vores agenter sørger for fremvisninger.

6. Udlejning

Når vi har fundet den rette lejer til din bolig, sørger vi for at udfærdige al juridisk arbejde. Du betaler først salær når din bolig er udlejet.

Skriv dig op i vores kunderegister


  Vil du leje eller udleje?







  Ejendomstype





  Areal







  Andre henvendelser




  Skal du skal udstationeres? Ud på en længerevarende rejse? Eller råder du over to boliger i en periode?

  Udlej nemt og sikkert din bolig med Q Living Copenhagen.

  Kompetent rådgivning omkring udlejning af din bolig. Lav risiko, god fortjeneste og enkel proces. Vores vision er at skabe både tilfredse lejere, såvel som udlejere.

  Med en serviceaftale får du ro og tryghed, mens du er i udlandet. Vi samarbejder med en lang række danske og internationale virksomheder, ambassader og relocatere om at finde den helt rette lejer til din bolig.

  Både du og din bolig kommer i trygge hænder. Vi har mere end 25 års succesfuld erfaring med boligudlejning i København .

  Læs mere om vores services her.

  Q Living Copenhagen en del af Q Apartments Copenhagen.
  Q Apartments blev grundlagt for mere end 25 år siden. Gennem årene har vi hjulpet titusindvis af tilfredse tilflyttere til København og samtidigt opbygget stærke samarbejder med både relocaters og internationale virksomheder.

  Vi er selv vilde med København og gør os derfor stor umage med at give expats den allerbedste begyndelse på deres nye liv i hovedstaden. Det er ingen tilfældighed, at København gang på gang bliver hyldet som ét af verdens bedste steder at leve og arbejde. Foruden et stort udvalg af boliger nyder vores kunder godt af et stærkt personligt engagement og top professionel service.

  København er for alle men alt efter livsstil, afstand til arbejde, budget og personlige præferencer, er nogle kvarterer bare mere fordelagtige end andre. Derfor søger vi lige nu boliger i hele hovedstaden. 

  Compare