Udlej din bolig

Med mere end 20-års erfaring i branchen, tør vi godt love dig en sikker og behagelig process med at få udlejet din bolig.

Vi tilbyder dig trygheden i en mindre afdeling med privat udlejning og samtidig sikkerheden i en stor virksomhed, der driver erhvervsudlejning  og administration af udlejningsejendomme. 

Vi samarbejder med en lang række danske og internationale virksomheder, ambassader og relocatere, hvilket højner muligheden for at finde den rette lejer til netop dig. 

For at din bolig fremstår, på den bedst mulige måde, er det et krav fra vores side, at der bliver taget professionelle billeder af boligen. Du må gerne selv finde en fotograf, alternativt stiller vi gerne vores fotograf til rådighed.

Hvordan foregår en udlejning?

Kontakt

Den første kontakt sker via telefon eller mail med en af vores medarbejdere.
Her kan du få svar på dine spørgsmål og klargjort det kommende forløb.

Vurdering af boligen

Book en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig. Her har vi en dialog omkring fastsættelsen af den ønskede leje.

Kommissionsaftale

Når du vælger Q Living Copenhagen til at udleje din bolig, underskriver vi en kommissionsaftale, med den aftalte leje og overtagelsesdato.

Annoncering

Herefter lægger vi boligen på vores hjemmeside, sociale medier og deler den i vores netværk af internationale virksomheder og relocatere.

Fremvisninger

Når der kommer relevante henvendelser, inviterer vi kunderne ud til en fremvisning af boligen. Vores agenter sørger for fremvisninger.

Udlejning

Når vi har fundet den rette lejer til din bolig, sørger vi for at udfærdige al juridisk arbejde. Du betaler først salær når din bolig er udlejet.

Skriv dig op i vores kunderegister

Vil du leje eller udleje*
Boligtype

Område

Andre forhold

Compare