Q Living Copenhagen indretningsservice

Q Living Copenhagen har forståelse for, at din nye bolig skal være personlig og føles som et hjem. Derfor tilbyder vi assistance ved indretningen af din bolig, så du føler dig godt tilpas i dine nye omgivelser.

Opsætning af gardiner og billeder, indretning af terrasse/altaner m.m. falder uden for de to møbelpakker, men også her kan Q Living Copenhagen være behjælpelig.

De to møbelpakker er særligt interessante for; lejere, udlejningsbureauer, relocationselskaber, start ups, forsikringsselskaber og ejendomsmæglere.

Det er lejers ansvar at passe på diverse møbler og tilbagelevere dem i samme stand som modtaget, med undtagelse af almindelig slid og ælde.

Vælg mellem to møbelpakker

Q Living Copenhagen kan tilbyde to møbelpakker til din bolig: Basis og Udvidet

Begge møbelpakker er baseret på indretning af en bolig med en stue og et værelse, herunder køkkenudstyr, lamper og TV. For hvert ekstra værelse i dit nye hjem skal der tillægges et månedligt beløb.

Møbelpakkerne kan opgraderes, både hvad angår design og størrelse. Dette vil ske i konsultation med vores indretningskoordinator. Derudover kan der vælges specifikke moduler til og fra, alt efter hvad der passer dine behov. 

Ved opsigelse af aftalen mellem lejer og Q Living Copenhagen sørger Q Living Copenhagen for afhentning af møblerne.

Venligst kontakt os for priser.


Kontortid: 9.00 – 16.00

Kontakt os direkte på +45 35 24 55 99 eller info@qlivingcph.com

Compare